sâmbătă, 13 iunie 2015

I pat cu mine...

In pat sunt doar eu cu mine, nu pentru ca am ales acest lucru si doar pentru faptul ca visez la lucruri simple si frumoase cu ar fi dragostea.
Am observat ca in ziua de astazi nimeni nu mai pune accent pe dragoste, toti vrem barbatul/femeia perfect/a si nu ne mai gandim la suflet.
Nu ne mai gandim la acea iubire curata si simpla in care ea nu este mereu perfecta iar el nu este mereu un gentleman.
Cred ca am uitat ce inseamna sa iubim, am uitat acel sentiment de implinire si siguranta, am uitat conceptul de familie.
Zilele trecute vorbeam cu un prieten care imi spunea cum vede el femeia perfecta langa care isi va petrece viata si a inceput sa imi descrie acea femeie din reviste...frumoasa,  mereu dornica de sex, nu conteaza daca nu stie sa gateasca sau sa faca curat dar întotdeauna sa arate bine.
Am inteles in acel moment ca nu stie ce inseamna dragostea, sa iubesti cu adevarat, sa ai pe cineva care sa te ocroteasca, sa iti faca micul dejun, sa fie langa tine cand esti bolnav, sa te pupe de noapte buna.
Am uitat sau am ajuns sa ne fie teama sa iubim.
Stiu...dragostea vine la pachet cu suferinta, putini sunt cei norocosi care nu au parte de suferinta dar sunt sigura ca merita sa risti iar daca nu o faci vei ajunge mereu sa cauti persoana perfecta si sa dormi singur in pat iar acele putine persoane care inca cauta sufletul pereche (nu persoana perfecta) se vor da batute, ajungand si ele singure in pat.
Asa ca de ce sa fim singuri cand putem fi impreuna fericiti.