vineri, 17 iulie 2015

Am fost acolo!

Ne-am cunoscut intr-o zi de toamna.
M-ai luat de mana si mi-ai spus ca nu-mi vei da niciodată drumul.
Am crezut in tine si ti-am oferit sufletul pe tava.
Am trait fericiti si ne-am planuit un viitor impreuna.
Intr-o zi ai venit la mine si mi-ai spus ca nu ma mai vrei, ca tot ce a fost nu va mai fi si sa merg mai departe, sa imi vad de viata mea fara tine in ea, si ai plecat.
Asa ai uitat de mine si m-ai sters ca pe o amintire urata.
Dar ai uitat ceva...am fost si eu acolo iar eu nu pot uita!



Ochii sunt oglinda sufletului!

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului si vreau sa cred asta pentru ca daca m-am indragostit de tine, in primul rand m-am indragostit de ochii tai.
Ma intrebai de ce cred ca sunt atat de speciali, sunt doar niste ochi caprui, si nu am stiut sa-ti raspund, dar stiam ca-i iubesc.
Acum realizez de ce-i iubeam atat de mult, caldura pe care o simteam când acei ochi caprui ma priveau era tot ce-mi doream.
Dar cu timpul caldura a disparut si am inceput sa ma intreb si eu ce am vazut la ei.
Atunci mi-am dat seama ca nu mai erau ai mei, ca nu ma mai priveau pe mine si asa au ajuns doar niste ochi banali...caprui.


miercuri, 15 iulie 2015

Pentru tine!

Este sambata dimineata, este vara iar soarele rasare usor deasupra patului meu. Sunt fericita si stiu de ce, pentru ca te am alaturi de mine.
Te-ai trezit pentru ca esti din fire o persoana matinala, dar nu ai uitat de mine, mi-ai facut cafeaua si faci cat mai mult zgomot posibil prin casa in speranta ca ma voi trezi si eu.
Ma trezesc si esti fericit iar asta ma face si pe mine fericita! Ma pupi usor si imi spui „Buna dimineata!” iar eu iti raspund cu un zambet.
Ma asez la masa si imi beau cafeaua iar tu ma privesti, atunci imi dau seama ca sunt iubita si iubesc.
Vrei sa pleci pentru ca ai treaba, dar ceva te tot retine...ca si mine, iti doresti sa opresti timpul in loc pentru ca nu stii ce va fi maine.

Ma indrept spre tine si...te pup pe frunte, ma iei in brate, oftezi usor si intelegi...va fi bine