marți, 23 iunie 2015

Cand oferi tot ce ai tu mai bun...

O vezi si-ti dai seama ca trebuie sa fie a ta, nu te poti gandi la nimic altceva, nu poti sa mai mananci sau sa mai dormi, te gandesti doar cum ai putea face s-o cuceresti, sa-ti zica ca doar cu tine vrea sa fie si nu-si mai doreste nimic altceva.

Te bagi in seama cu ea si incepeti sa discutati, tu vrei sa o asculti, sa aflii totul despre ea iar ea doreste sa fie ascultata si asa-i aflii povestea vietii.
Incepi sa o incurajezi, sa-i vindeci ranile deschise de altii din urma ta, sa o ocrotesti asa cum stii tu mai bine dar...fara sa-ti dai seama ai ajuns confidentul si prietenul ei cel mai bun.
Iti doresti altceva de la ea, nu doar o simpla prietenie asa ca ii declari dragostea pe care i-o porti, dar deja prietenia voastra a ajuns mult prea departe si nu te mai poate privi cu alti ochi, vede in tine doar un prieten.
Nu intelegi unde ai gresit si accepti sa ramai langa ea doar ca simplii amici in speranta ca intr-o zi va realiza ce barbat minunat esti si va veni la tine cu bratele deschise.
Asa ca ajungi sa suferi in tacere când o vezi cu diversi barbati si inca mai incerci sa o ocrotesti.
Dar nu uita...va veni ziua in care tu, cel mai bun prieten al ei, vei afla chiar de la ea ca s-a indragostit si fii sigur ca nu vei fi tu acela, s-a indragost de altcineva.
Atunci nu va mai avea nevoie nici macar de prietenul ei cel mai bun si va pleca fara sa se uite in urma.
Vei ramane cu inima sfasiata si inca gandindu-te cu ce ai gresit.

Incearca de la prima intalnire sa-i spui ce simti, ce asteptari ai de la ea, nu astepta pana va fi prea tarziu iar daca nu-si doreste acelasi lucru, pleaca, pleaca cat mai departe de ea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu