sâmbătă, 27 iunie 2015

I'm a strong woman!

Fara sa ne dam seama, usor...usor, femeile ajung sa devina sexul puternic.
Avem grija de casa, de copii, de sot si in plus avem si o cariera.
Incepem sa fim din ce in ce mai puternice si asa ajungem sa devenim sexul puternic si incepem sa ne capatam independenta.
Dar, odata cu independenta vin si sacrificiile, putini barbati sunt cei care accepta ca femeia sa fie mai puternica decat ei, sa aduca mai multi bani in casa si sa gestioneze lucrurile mult mai usor decat o vor face ei.
Asa ca, sexul masculin inca incearca sa caute acea femeie pe care sa o ocroteasca si care sa-i ofere siguranta de care orice mascul are nevoie iar femeile adevarate ajung sa fie parasite pentru ca sunt mult prea bune, pentru ca pot si fara ei si pentru ca nu vor sa accepte sa fie inferioare.
Am ajuns in era in care nimeni nu doreste sa cedeze, sa fie condus....toti ne dorim sa conducem si ajungem prin a ne conduce decat pe noi.
Si totusi, femeile incep ca castige teren, sa ravneasca la tronul pentru sexul puternic.

Cine crezi ca va castiga?


Un comentariu:

  1. Eu una sper sa nu sa nu câștige femeile. Atât ne am luptat sa fim egale cu bărbații încat aceștia nu mai știu cum sa fie bărbați cu adevăra. Unde sunt bărbații adevărați de altădată, puternici, gentelmani, care sa știe sa facă curte unei femei, sa știe sa o protejeze? Au ajuns sa meargă cu noi la cosmetica, sa se epileze, sa și dea cu fond de ten și rimel, brrrrr. Am colegi în birou care nu sunt în stare sa ridice o cutie de hârtie de jos, am ajuns sa le cărăm noi femeile. Nu vreau s fiu femeie doar la cratiță dar terminați cu chestiile astea sa fim mai puternice decât bărbații ca o sa mergem noi la război sa nu și rupă ei vreo unghie.

    RăspundețiȘtergere