miercuri, 24 iunie 2015

Cum au ajuns femeile atat de reci si distante?

Intodeauna, in viata unei femei va exista acel barbat care sa o imbete cu vorbe dulci si promisiuni frumoase doar din dorinta de a mai castiga inca un trofeu iar apoi sa plece mai departe.

Dar, in viata oricarui barbat vine acea zi in care a strans mult prea multe trofee pe care nici nu le mai poate numara si incepe sa-si doresca mai mult, incepe sa-si doresca pe cineva pe care sa iubeasca, cu care sa-si imparta casa si patul si cu care sa se bucure de micile placeri ale vietii...incepe sa-si doresca acea femeie!
Asa ca, se apuca sa caute si sta de vorba cu femei care-i plac si cred ca i-ar putea impartasi visele, dar realizeaza ca niciuna nu este dispusa sa se deschida in fata lui asa cum este el dispus sa te deschida in fata ei, sa-i spuna ce o face sa rada, cum isi bea cafeaua dimineata, cum ii place sa fie alintata si ce-si doreste de la barbatul de langa ea.
Cauta pe cineva dispus ca si el sa-si puna sufletul pe tava dar nu gaseste si se intreba de ce.
Incearca sa gaseasca o explicatie, dar nu reuseste asa ca ajunge la concluzia ca femeile sunt reci si distante pentru ca...asa sunt ele.
Gresit, nu suntem asa, nu ne-am dorit sa ajungem aici.
Ne doream sa ne tineti in brate dimineata in timp ce voi va grabeati sa iesiti cat mai repede pe usa, visam la ce ne spuneati atunci când ne sopteati la ureche vorbe dulci, ne doream sa fim cu voi dar voi va doreati altceva iar acum nu ne mai dorim nimic.
Pentru noi nu era doar un joc, era mult mai mult de atat...

Asa ca...what goes around, comes around iar acum...nu ne mai dorim nimic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu