marți, 23 iunie 2015

Frica ne omoara!

Exista in viata clipe in care simti ca nu poti merge mai departe si vrei sa renunti la tot si toate. Acele clipe in care simti ca nu mai poti duce tot greul singur/a si nu stii ce sa faci pentru a iesi la liman.
Acela este momentul in care trebuie sa te asezi la masa, doar tu cu tine si sa incepi sa pui in balanta ce ai de pierdut daca pleci cu ce ai de castigat daca ramai. Nu incerca sa te gandesti la cei din jurul tau pe care ai putea sa ii ranesti pentru ca acestia, daca chiar te iubesc, te vor intelege. Incearca sa te gandesti doar la tine si la ce te face pe tine fericit/a.


Lasa frica deoparte pentru ca de cele mai multe ori frica este cea care ne tine pe loc. Incearca sa ai mai multa incredere in tine si sa fii mai optimist/a. Este necesar doar sa iti dai seama ce iti doresti si sa incepi sa faci ceva in sensul acesta. Chiar si un mic pas in directia buna, conteaza! Cand ne nastem, incepem cu pasi marunti asa ca... daca vrei sa te reinventezi, sa schimbi directia in viata, ia-o usor, pas cu pas.
Stiu, suna frumos dar... usor de spus, greu de facut.
Nu este usor, nimeni nu spune ca o sa fie usor dar va veni si ziua in care o sa treci peste tot greul si chiar o sa incepi sa te bucuri de viata. Cu cat amani mai mult, cu atat iti va fi si mai greu...doar o viata ai, incearca sa o traiesti frumos, fara regrete!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu